Тази седмица - кухнята ври и кипи

Тази седмица - кухнята ври и кипи


Тази седмица - кухнята ври и кипи
20-10-2015

BKY solutions дават всичко от себе си да спретнем сайта в навечерието на 5 годишнината от създаването на клуба.

Това се налага, защото технологично  малко сме поостарели. Ако до преди 5 години лаптопът беше единственото по-популярно преносимо устройство, то днес  „умните“ и преносимите са толкова много,  че ги сменяме като носни кърпички. A непрекъснато усъвършенстване на мобилните технологии изисква същото от съдържанието и функционалността на всеки уважаващ себе си сайт. Какъвто е Неделният клуб по печене;)

 

В същото време през последните 5 години обемът на статиите нараства  и става все по-трудно да открием това което  търсим. 

 

От друга страна, плахо настъпващият през 2010-та година Фейсбук, вече ни е превърнал в  лениви същества, които харесват (лайкват) съдържание само по снимки.

Но и това е разбираемо. Нашият ум е непрекъснато заливан от информация, която трябва да поеме и преработи. Ние така сме устроени, че възприемаме около 80% от информацията около нас чрез очите си. Затова търсим и харесваме най-много зрителната информация.  

 

За да сме в крак с новата вълна, в сайта на клуба разделяме съдържанието от категориите Рецепти, Начин на живот и Ръчна изработка на групи и добавяме опция за избор по снимка.

 

 

Същевременно оставяме външния облик на сайта почти непроменен – стил, уют и красота. Не си падам много по модерните минималистични дизайни с големи снимки и идеално подравнени букви.

 

Но това не е всичко! Врим и кипим и на други сцени.

 

Утре,  сряда – 21-ви октомври от 19.00 часа, заповядайте да се  видим на живо в Клуба на пътешественика. Ще си поговорим сладко, сладко за пътуването до Иран.

 

Сладко наистина, защото докато ние с Деси говорим,  вие ще може да опитате от тематичните деликатеси, които ще подготвим за случая.

 

Ако утре не успеете, на 9-ти ноември ще повторим!

 

А дотогава кухнята ще ври и кипи! Подгрели сме тавите…

 

Във връзка с навечерието на 5 годишния рожден ден на неделния клуб, обявявам конкурс за име на роден български език.  За мен името sundaybakeclub има значение, но ми се иска да стане по-достъпно и за другите. А и отдавна не съм раздавала буркани и кутии с курабийки:)

 

Обявявам конкурс за име на клуба на български език! В името трябва да има неделно, неделя, неделен - нещо свързано с неделя...Нещо като "Клуб по неделно..." или нещо друго, което да отговаря на съдържанието на сайта и нещата които правим.

 

Изпращайте предложенията си на лично съобщение на страницата ни във ФБ, на адрес office@sundaybakeclub.com или като коментар под статията до 30.11.2015.

 

Имената, които най-много ми харесат, ще бъдат възнаградени с пакет домашни коледни курабийки!!!

 

Очаквам вашите предложения!

 

До скоро,

 

Деси
Love calls everywhere and always…

Love calls everywhere and always…
14-02-2017
Според будизма, истинската любов има четири аспекта – великодушие, състрадание, радост и свобода. Не се страхувайте да покажете любовта си, да бъдете себе си, да заявите присъствие, да осъзнаете своето място и да оцените мястото и присъствието на другия в живота си... Думи като „Аз съм тук, за теб “ и „Аз ...
виж още ...
виж всички
Flower
Flower

Какво имам в хладилника?

Ако се чудите какво да сготвите с продуктите, които имате в хладилника, използвайте нашата търсачка. Въведете основен продукт и негов подвид, натиснете "Търси". Ще се появи списък от рецепти които съдържат всички продукти или част от тях.
Flower


Flower

Най-харесвани

Великденски КозунакДива ферментация на зеленчуци
Малиново изкушениеКартофен пай с леща и бакла
Соден хляб с лимец, босилек и чесънДвойно шоколадови кексчета с привкус на мента и лайм
Печен патладжан по персийски Картофени кюфтета
Flower

Студено кафе с ароматни подправки

Студено кафе с ароматни подправки
21-08-2016
  Всяко едно пътуване  на юг или на изток от Европа, е наслада както за душата, така и за небцето. И ако на изток към централна Азия, чаят постепенно измества кафето, то на юг към Африка, не само че е ежедневие, но и държи челни позиции.   Преди време попаднах на публикация на ...
виж още ...
виж всички

Освежаващ фреш с пъпеш и босилек

Освежаващ фреш с пъпеш и босилек
08-02-2016
Сто процента освежаваща напитка за горещ или просто „труден“  ден. Всичко от което се нуждаете е парче охладен пъпеш, няколко стръка пресен босилек, вода и лед. Блендирайте или пасирайте всичко заедно. Декорирайте със свежи листенца босилек и сервирайте във висока стъклена чаша.   Наздраве,   Деси
виж още ...
виж всички